Wie zijn wij?

Familieopstellingen Limburg

Wij zijn Mirella Dohmen, Monique Jans-van Kuik en Rogier van Luijk. Samen hebben wij al heel wat opleidings- en andere avonturen beleefd en willen hetgeen ons na aan het hart ligt graag delen.

Wie is Mirella?

2013-05-04 15.53.47Ik ben Mirella en geboren in 1965 in Heerlen. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in Rotterdam, hier heb ik gewoond vanaf mijn eerste tot mijn 19e levensjaar.  Ik ben afkomstig uit een gezin met 3 kinderen waarvan ik de jongste was. Zelf heb ik nu een gezin met drie kinderen waarvan ik, nu als moeder,  de oudste ben. Tussen deze 2 gebeurtenissen ligt een hele wereld aan hoogte- en dieptepunten die mij gevormd hebben tot wat ik nu ben.

Op mijn 19e ben ik teruggekeerd naar het zonnige zuiden van Nederland. Ik ben een alleenstaande moeder van 3 kinderen en heb al heel wat jaren een gelukkige latrelatie met mijn partner. Sinds 1996 werk ik fulltime mede als coach. Vanaf 1996 heb ik ook mijn opleidingen MBO en HBO sociaal juridische dienstverlening voltooid. Daarna ben ik gestart met 2 opleidingen tot professioneel gecertificeerd coach, laatstelijk bij MC Consultants, Meesters in Mediation en coaching te Sittard.

Na deze opleidingen werd ik door een workshop NLP geraakt door deze coachingsmethode. Ik besloot deel te gaan nemen aan de NLP practitioner welke snel werd gevolg door de Master NLP, practitioner hypnose, Master Hypnose. In deze opleidingen kwam ik in aanraking met het fenomeen familieopstellingen.

Ik besloot om samen met Monique de opleiding tot familieopsteller te volgen bij Hylke Bonnema van familieopstellingen.nl te Heiloo. Deze ervaring was zo geweldig dat we besloten dit niet voor ons zelf te houden en ieder die wil kennis te laten maken met familieopstellingen. Want zoals Hylke ons dat geleerd heeft…..We houden van dit werk, omdat het ons zelf ook veel gebracht heeft! Familieopstellingen Limburg is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als activiteit onder Aspiratiecoach.nl.

Aspiratiecoach is een professioneel coach en ervaringsdeskundige op het gebied van autisme, huiselijk geweld en seksueel misbruik. Mijn coachingpraktijk Aspiratiecoach richt zich speciaal op volwassenen met het Syndroom van Asperger, ADD, de mensen in hun omgeving en andere levensvragen, waaronder huiselijk geweld en seksueel misbruik! Ik verzorg workshops over autisme bij werkgevers en andere geïnteresseerden. Tevens professioneel coach bij huiselijk geweldNeemt u gerust een kijkje op de site

Familieopstellingen Limburg is een nevenactiviteit van mijn bedrijf waarbij ik samen met mijn partners Monique Jans-van Kuik en Rogier van Luijk familieopstellingen in groepen verzorg in Hotel Kasteel Geulzicht te Valkenburg.

 

Tot gauw bij…familieopstellingenlimburg.nl

Wie is Monique?

Familieopstellingen Limburg, Monique JansIk ben Monique en geboren in 1965 in Den Haag. Al in mijn eerste levensjaar verhuisd naar Limburg en daar ook diverse verhuizingen meegemaakt. En in Limburg kan 15 km afstand al ‘n wereld van verschil betekenen. Spreek dus ook verschillende dialecten.
Vanaf mijn twaalfde ben ik opgegroeid in hotels die ons familiebedrijf waren. Hier ook jarenlang in gewerkt, samen met mijn man. Intussen zijn we 28 jaar getrouwd en de trotse ouders van 2 kinderen.
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en ik ben gaandeweg opleidingen gaan volgen die mijn interesse hadden.
Via de NLP practitioner kwam ik voor het eerst in aanraking met het fenomeen familieopstellingen. Dat vond ik wel zó bijzonder, dat ik gelijk bedacht dat ik daar ooit meer mee zou willen doen.
Bij de opleidingen NLP Master Practitioner en Hypnose Practitioner ontmoette ik Mirella.

Samen hebben we de opleiding voor familieopstellingen gevolgd in Heiloo, bij Hylke Bonnema. We besloten om samen familieopstellingenlimburg.nl op te starten.
Daarnaast maak ik ook websites en ben werkzaam als natuurcoach/wandelcoach, waar familieopstellingen ook toegepast kunnen worden in de natuur.

Wie is Rogier?

familieopstellingen Rogier van Luijk

Mijn interesse voor het menselijk lichamelijk functioneren heb ik tot op heden met veel passie en energie uitgebouwd in de praktijk fysiotherapie Dieze Oost te Zwolle. Sinds 1989 ben ik in alle eenvoud begonnen als zelfstandig fysiotherapeut. En de praktijk is gegroeid door vele inspiraties en studies tot een overzichtelijk, goedlopende moderne fysiotherapie praktijk in Zwolle.

In de loop van de jaren is mijn ontwikkeling steeds verder gegroeid naar het totaal menselijk functioneren en heb ik mij toegelegd op het uitbreiden van mijn eigen werkvisie en missie. In de overtuiging dat ieder mens alles in zich heeft om zijn/haar eigen levensdoel te kunnen vervullen. Om fysiek en mentaal in goede harmonie te kunnen komen. En NLP is daar initiator in geweest.

Het resultaat is dat ik de klant, de patiënt en nu daarbij opdrachtgevers, via IONOI, de mogelijkheid nieuwe strategieën en modellen kan aanbieden die aan de kant van de oorzaak beginnen. Bij jezelf, vanuit jezelf, zelf kunnen kiezen!  Ik ben uniek en jij, de ander ook, en samen zijn we “wij” …, io en noi.

Samenwerking met Familieopstellingen Limburg: Vanuit mijn positie als NLP trainer had ik het genoegen kennis te maken met Monique en Mirella. Nu zij samen zijn gestart met dit bedrijf wil ik hieraan mijn bijdrage leveren en ben medepartner geworden. Samen werken vanuit het hart doen we reeds langer, nu is er enkel een bedrijfsbodem ondergelegd.