oude-wonden | familieopstellingen Limburg

Oude wonden hebben compassie, liefde en respect nodig om te helen

Oude wonden hebben compassie, liefde en respect nodig om te helen. Rationeel weten we wel dat ze er zijn en zetten we een stoer masker op om dit te verbergen. We nemen ons geen tijd of hebben niet de moed om deze wonden de emotionele aandacht te geven die ze verdienen. De wonden worden letterlijk en figuurlijk gemaskeerd.
De emotionele kant van deze wonden laat zich echter niet afleiden en zal er alles aan doen om zich te laten zien. Vaak hebben we niet door of lijkt het vergezocht dat onze fysieke klachten deels of geheel voortkomen uit emotionele wonden die gezien, gehoord en geaccepteerd willen worden.
Ernaar durven te kijken vanuit je hart vergt veel moed maar brengt je direct stappen verder dan je ooit dacht. De verbindingen die je ziet en weer mag aangaan zorgen ervoor dat heling van emotionele wonden kan plaatsvinden. Daarmee geef je jezelf ook een positieve boost om de fysieke klachten te verminderen die voortgekomen zijn uit jouw emotionele wonden.
Kom eens kijken wat een middag Familieopstellingen voor jou kan betekenen.

Stel je vraag of kom gerust kennismaken met opstellingenwerk en ons team door als representant aanwezig te zijn.
Graag tot zaterdag 11 februari as. bij Kasteel Geulzicht te Berg en Terblijt, Limburg of zaterdag 25 februari as. bij Fysiotherapie Dieze Oost te Zwolle, Overijssel.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *