Ervaringen met Familieopstellingen Limburg

Ervaringen Workshop Familieopstellingen Limburg

Ervaringen met Familieopstellingen Limburg, Hotel Kasteel Geulzicht! Lees hieronder de ervaringen met en gedachten over familieopstellingen Limburg:

Bedrijfsnaam : Familieopstellingen Limburg
Website :
Beoordeling samenvatting : Alle beoordelingen  5 van 5 , 60 stemmen , 62 waarderingen

Ik doe jullie al aanbevelen want ik vind het zeer waardevol, duidelijk, professioneel, goede sfeer, fijne mensen en inzicht.

Ik vond het een positieve ervaring. Ik zou jullie zeker aanbevelen en ik zou zeggen dat je een zeker inzicht en verbazing in positieve zin beleeft. De oplossing voor jou wordt een stapje dichterbij gebracht, bewust of onbewust.

Net terug van een mooie ervaring op een prachtige locatie! Ik had nog nooit eerder meegedaan aan een familieopstelling en wist niet wat ik kon verwachten. Het vertrouwen van alle aanwezigen en de respectvolle begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik me vanaf het eerste moment welkom en op mijn gemak heb gevoeld. Ook al was ik niet de \"vraagsteller\", de herkenning vanuit eigen situaties was er ruim waardoor het ook mij nieuwe inzichten heeft opgeleverd. Voor Monique, Mirella en Rogier veel succes en hopelijk nog veel volgende familieopstellingen! Vast en zeker tot ziens!

Het was heel leerzaam en een ervaring rijker. Ik heb de opstellingen als apart ervaren en hoe mensen zich in kunnen leven. Je ziet de stand van zaken van een andere kant en het wordt goed weergegeven. Ik zou jullie zeker aanbevelen.

Ik heb de opstellingen als heel fijn, vertrouwd en veilig ervaren en zou jullie zeker aanbevelen. Als je met een probleem zit en je weet niet hoe je eruit moet komen is het raadzaam om een opstelling te doen.

Ik vond het verhelderend, mooi om er een deel van mogen uit te maken. Mijn ervaring wil ik delen om anderen deze mogelijkheid te laten meemaken.

Ik heb de opstellingen als heel bijzonder ervaren. Als je kennis wilt maken met familieopstellingen zou dit een goede plek kunnen zijn. Ik heb me er heel veilig gevoeld.

Ik heb de opstellingen als verrassend, bruikbaar en positief ervaren. Mijn scepcis is voor een groot deel weggenomen en ik zou Familieopstellingen Limburg zeker aanbevelen. Informeer je hierover o.a. via de website en neem zeker een keer deel aan een sessie!

Ik heb de opstellingen als zeer intens ervaren, een prettige ontvangst, indrukwekkende locatie en lekkere vlaai. Ik zou jullie zeker aanbevelen en zeggen ga en voel de kracht en de dynamiek van de groep. Ervaar eens hoe het voelt om in de huid van een ander te kruipen.

Een indrukwekkende en leerzame middag achter de rug bij Familieopstellingen Limburg. Een aanrader voor wie ook kennis wil maken en deel wil nemen met/aan systeemwerk. Met respect en vanuit het hart...Check hun site!

Ik heb de opstellingen als apart ervaren, er gebeurden als vanzelf mooie dingen. Het geeft mooie inzichten en beklemmende emoties lossen som vanzelf op, doordat je -soms als toeschouwer, soms als deelnemer- familieverbanden duidelijker voor je ziet.

Ik heb de opstellingen als mooi ervaren, na afloop een gevoel van rust, ontspanning, een gloeiend gevoel.
Ik zou hen zeker aanbevelen en laat je verrassen met een mooie ervaring.

Ik vond de opstellingen bijzonder en apart. Ik zou iedereen willen adviseren om een keer mee te gaan en hen te laten beleven wat ik heb beleefd.

Ik heb het ervaren als een enorme diepgang en helpend. Grote vertrouwelijkheid, nog niet eerder ervaren in een groep. Ik zou jullie zeker aanbevelen. Als je op zoek bent naar antwoorden op jouw vragen mbt je leven is dit de kans om hierover veel te leren.

Het was weer een prachtige, integere middag. Ik zou jullie zeker aanbevelen. Dat je soms jezelf mag geven, wat je graag van een ander had gehad. Een workshop Familieopstellingen is hier een prachtig initiatief voor.

Ik heb het ervaren als prettig, fijne groep, interessant en herkenbare facetten. Ik zou jullie zeker aanbevelen en zeggen dat er een mogelijkheid is om meer inzicht te krijgen in gevoelens en verbindingen.

Ik heb de opstellingen als mooi en veilig ervaren. Het was anders dan ik eerder heb ervaren omdat je als representant zelf je plek zoekt.

Ik vond de opstellingen heel leerrijk. Je kunt er heel veel van leren en het is een openbaring voor iedereen, vraagstellers en representanten.

Vandaag zelf een opstelling gehad. Het was een mooie, verhelderende, emotionele ervaring waar ik heel dankbaar voor ben. Ik vond het meer dan de moeite waard, een middag voelen en bewust zijn, hoe mooi is dat!

Ik heb de opstellingen als positief en spannend ervaren. Verrassend wat ik achteraf voel, enorme opluchting. Ik zou Familieopstellingen Limburg zeker aanraden en wellicht kom ik zelf ook nog eens.
Ik zou tegen anderen willen zeggen dat het een enorme opluchting achteraf is. Heel bijzonder hoe mensen in de huid van jouw familie kruipen en dat er veel vertrouwen was.

Ik heb de opstellingen als positief, vernieuwend en bijzonder ervaren. Ik zou jullie zeker aanbevelen en aangeven dat het de moeite waard is om op een andere manier een probleem duidelijk te maken.

ik heb de opstellingen als prettig ervaren. Ik heb in mijn eigen opstelling een helder inzicht gekregen. Ik zou jullie zeker aanbevelen.
Op afstand is het mogelijk je eigen situatie te bekijken, het geeft inzicht en geeft andere richting of ruimte in je hoofd!

Ik heb de opstellingen als een verademing ervaren. Ik zou ze zeker aanbevelen en zou dan zeggen gewoon doen en ervaren!

Ik heb het als zeer positief ervaren en zal jullie zeker aanbevelen. Het was leerzaam om je eigen plek in het systeem te komen.

De opstellingen vond ik bijzonder, apart en ook heftig. Het is een ervaring die iedereen persoonlijk beleeft.

Zuerst war ich sehr abwartend. zum schluss war ich begeistert und bin happy. Jahrenlang hat meine partnerin dass gemacht und ich profitierte davon. I sollte sie auf jeden fall anbefehlen. Das musst man einfach mal erlebt haben.

Mirella bedankt voor je tijd en de
opstelling die je op een prettige manier leidde! Wellicht tot een volgende keer!
Gr Miriam

Ik vond het een mooie middag vol inzichten en groei. Ik zou jullie zeker aanbevelen. Het is een mooi stuk samenwerking van verschillende energieën. Er wordt een stuk van de uit afgepeld!

Het was heel leerzaam en heel bijzonder. Ik ben een ervaring rijker, er is blijkbaar meer tussen hemel en aarde. Ik zou jullie zeker aanbevelen

Opnieuw....een zeer bijzondere middag....Bedankt!! xxx

Ik vond de opstellingen heel emotioneel, fijn, positief, diepgaand maar ook met humor. Ik zou Familieopstellingen Limburg zeker aanbevelen en zou zeggen tegen de mensen dat ze het zelf zouden moeten ervaren.

Wow! Verrijkend. Ik zou iedereen uitnodigen en meenemen. Je kunt zoveel erover vertellen als je wilt, maar je moet het simpelweg ervaren!

Het was n mooie inspirerende middag!

Positief, respectvol, eerste opstelling wat vaag maar wel oke, lag meer aan de vraagsteller. Ik zou het zeker aanbevelen. Al is het de opstelling van de ander, er raakt aan iedereen een eigen stuk dat om aandacht vraagt.
Dank voor de waardevolle middag. In een samenzijn met vreemden - en toch ook weer een intiem delen in vertrouwen!

Ik heb de opstellingen ervaren als heel waardevol en zou ze zeker aanbevelen. Ik zou dan zeggen dat je in andermans problemen ook jou probleem herkent.

Dank jullie wel voor de ervaring. Het was meer dan héél bijzonder....!
Bijzonder omschrijft op geen enkele manier hetgeen ik zaterdag tijdens mijn allereerste - maar zeker niet mijn laatste! - familieopstelling heb mogen meemaken!

Ik vond het positief en zou er wel over vertellen. Ik vind dat iemand zelf uit mijn verhaal zou moeten destilleren of het voor hem iets zou kunnen betekenen.

Ik heb vernomen van Familieopstellingen Limburg via de TA opleiding en vond het goed/uitstekend. Er is een prima begeleiding en uitstekende locatie. Ik zou het zeker aanbevelen.

Afgelopen zaterdag een opstelling voor mezelf gedaan. Dit bracht nieuwe inzichten en veranderingen voor mij. Ik kijk op deze middag terug als heel waardevol, dankzij een geweldig team begeleiders en de groep mensen waarin ik mij bevond, dank jullie wel allemaal. Een aanrader!

Ik vond het leerzaam, bijzonder en mooi en zou jullie zeker aanbevelen. Het was een mooie, leerzame ervaring.

Ik heb de opstellingen als zeer positief ervaren, heel veel inzichten gekregen en bevestiging van vermoeden. Ik zou Familieopstellingen Limburg zeer zeker aanbevelen. Het is moeilijk uit te leggen wat je meemaakt, je moet het echt ervaren, zeer herkenbare situaties, goede begeleiding. Heel typisch dat de representanten dezelfde woorden, gebaren en houdingen aannemen als degenen waar ze representant voor staan!

Ik wil jullie graag bedanken voor de ontzettend mooie opstellingen van vanmiddag......voor de leerzame momenten.....de gezelligheid....de warmte en veiligheid die jullie geven....dank je wel Mirella Dohmen, Monique Jans-van Kuik en Rogier Luijk Van . Dikke knoevel en tot de volgende keer !! ♡

Het was een hele ervaring wat ik niet had willen missen. Het is altijd weer een openbaring voor me. Ik zou jullie 3 x ja willen aanbevelen. Dit moet je gewoon zelf ervaren.

Alweer eens heel waardevol en apart. Ik zou jullie zeker aanbevelen en aangeven dat ze het gewoon eens moeten meemaken.

Ik vond het een fijne ervaring, vertrouwd en veilig. Ik zou jullie zeker aanbevelen en aangeven dat je op deze manier ervaringen waar je tegen aanloopt naar kunt kijken en oplossen.

Ik heb het als erg positief ervaren en er hangt een warme en ontspannen sfeer. Maar wel voel ik dat ik alles kan delen met iedereen. Ik zou jullie absoluut aanbevelen, ik heb geprobeerd het uit te leggen hoe het gaat en wat het met je doet maar je moet het zelf ervaren.

Beste Mirella, Monique en Rogier, we willen jullie bedanken voor de ontzettend mooi middag !! We hebben veel geleerd van de opstellingen en weer nieuwe inzichten gekregen. Jullie zijn kanjers !! Natascha en Roland xxx

Ik heb weer een prachtige middag gehad. Ik zou Familieopstellingen Limburg zeker aanbevelen. Ik zou aan anderen willen zeggen dat bij Familieopstellingen Limburg met respect voor het individu gewerkt wordt en dat je je hier veilig mag voelen.

Intens, mooi om deel te mogen zijn. Ik zou jullie zeker aanbevelen. Voor vraagstukken waar je mee zit is het een mooie weg omdat de onderliggende gevoelens en patronen boven komen.

Ik heb de opstellingen als boeiend, respectvol ervaren en ik vond het heel fijn om weer een middag terug te zijn in mijn (vroegere) passie.
Ik zou jullie zeker aanbevelen vooral ook omdat het hart erbij betrokken is.
Veel NLP kwaliteiten gecombineerd met inzicht en liefde voor opstellingenwerk.

Ik ben nog onder de indruk van alles wat in die middag is gebeurd. Niet alleen met de vragenstellers, maar ook met de representanten en de toeschouwers. Ik ben zeer onder de indruk van jullie gastvrije en professionele begeleiding. Dank jullie voor deze ervaring!
Petra

Ik heb de opstellingen als prettig, verhelderend ervaren en heb nieuw inzicht verkregen. Ik zou jullie 100% aanbevelen. Prettige coaches, mooie locatie en goede prijs!

Ik heb de opstellingen als emotioneel ervaren, of het verhelderend is moet ik nog laten bezinken. Ik zou het zeker aanbevelen. Het kan je gevoel laten "spreken", anderen helpen zelf inzicht te krijgen.

De opstellingen waren helder en verfrissend. Als het voor de vraag passend zou zijn zou ik jullie zeker aanbevelen.

Indrukwekkend en professioneel, ik zou het zeker aanbevelen en zeg laat het gebeuren.

Ik vond het verhelderend, inzichtelijk en duidelijk. Ik zou jullie zeker aanbevelen en zou mijn ervaring vertellen

Ik heb de opstellingen als emotioneel ervaren. Vind het lastig om aan anderen uit te leggen, er zijn veel mensen die je dit niet kunt uitleggen.

Ik vond de opstellingen mooi en bijzonder. Als je er voor openstaat zou ik jullie zeker aanbevelen en zeggen dat het kan dingen en patronen duidelijk maken.

Deze workshop heeft mij betere inzichten gegeven over de probleemsituaties en mijn ouders en grootouders en dat ik als kind gedaan heb wat ik kon. Ik zou jullie zeker aanbevelen want het is leerzaam en brengt rust.

Zoals altijd, mooi, verhelderend, puur en heel mooi gedaan! zeer zeker aan te bevelen.
Het is/kan verhelderend zijn in problematiek, dingen waar je tegenaan loopt. Zowel als vraagsteller als representant krijg je meer duidelijkheid over je situatie. Mooi om bewust te zijn en te voelen!

Het was mooi, bijzonder, liefdevol en vol energie. Je kunt op deze manier zien dat het ook in je eigen situatie anders zou kunnen en om mooie gevoelens neer te kunnen zetten voor anderen.

Het was fijn en verduidelijkend, merci! Ik zou jullie zeker aanbevelen en zeggen dat mocht je onduidelijk hebben over een kwestie, vragen hebben, zoek ze op!

Deel hier je ervaring met Familieopstellingen Limburg:


HTML Toegestaan : a p br i em strong q h1-h6
*VerplichtEen foto toevoegen?

3 thoughts on “Ervaringen met Familieopstellingen Limburg

 1. Maddie

  Afgelopen zaterdag voor het eerst een familieopstelling meegemaakt; zal zéker niet de laatste keer zijn! Het was een héél bijzondere, intense en mooie ervaring! Uniek en zéér verrassend om mee te mogen maken hoe makkelijk je in de energie van een ander stapt. Zéker ook als representant héél zinvol om deel te nemen.
  Bedankt Mirella, Monique en Rogier voor deze ervaring, maar zeker ook aan alle deelnemers voor het onderlinge respect.

  1. Mirella Dohmen

   Namens ons hele team van harte bedankt voor deze mooie reactie, echt super en we ontmoeten je graag weer bij onze volgende workshops!
   We keep up the good work!

   warme groet,
   Rogier, Monique en Mirella

 2. Ron

  Net terug van een unieke ervaring op een mooie locatie! Ik had nog nooit eerder meegedaan aan een familieopstelling en wist niet wat ik kon verwachten. Voor mij als “vraagsteller” dan ook best spannend. Het vertrouwen van alle aanwezigen en de professionele begeleiding hebben bijgedragen aan een fijne middag. De gekregen inzichten zorgen ervoor dat ik verder kan bouwen aan een tevreden en mooi liefdevol leven.
  Bedankt en ik kom zeker nog eens terug.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *