Familieopstellingen

familieopstellingen LimburgElk van ons wordt verbonden met elkaar op het niveau van de Ziel, dit geldt zeker voor een familie. We zijn allen genetisch en emotioneel verbonden met onze individuele families voor het leven, ongeacht hoeveel afstand wij in gedachten tussen ons hebben gezet. Als kinderen nemen wij de emotionele en geestelijke patronen van onze ouders en hun ouders over en wij groeien op met deze onbetwistbare modellen die ons leven op de achtergrond in werking stellen.
Een groter deel is het ongeziene dat bepaalt hoe wij met gebeurtenissen en omstandigheden in ons leven omgaan. We vergeten dat verborgen achter ons gedrag houdingen, waarden, regels, gevoel en verwachtingen schuilgaan die vaak uit onze familiesystemen stammen.
Familieopstellingen is een verfijnde methodiek die geërfde onevenwichtigheid binnen het systeem openbaart en oplossingen vindt door te eren wat is. Het kan als hulpmiddel worden gebruikt om de verborgen dynamica te bekijken die diverse gebieden van ons leven regeert zoals werk, ziekte, relaties en geld, evenals kenmerken zoals zelf-sabotage, koppigheid, bezorgdheid, jaloersheid en woede die het evenwicht van het familiesysteem stoorden.
Mensen zijn vaak verbaasd en diep geraakt wanneer de loyaliteit en de dynamica binnen hun huidige en voorouderlijke systemen aan het licht worden gebracht en de natuurlijke stroom van liefde opnieuw wordt gevestigd. Dit laat hen toe om zich met groter gemak door het leven te bewegen, vrij van lasten van het verleden.
Familieopstellingen helpen mensen die manieren zoeken om met moeilijkheden in hun leven om te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *