Familieziel

familieziel |Familieopstellingen LimburgOm je toekomst helder te maken kun je je afkomst niet vergeten. Waar je vandaan komt bepaalt een groot deel van je leven. Vaak ben je je niet bewust van het feit dat je onderdeel uit maakt van een familieziel. Het is ook niet zichtbaar maar de effecten zijn waarneembaar.
Hetgeen in het verleden gebeurde in je familie en waar je het niet over mag hebben verdwijnt naar de onbewuste familieziel. Een grootouder die fout was in de oorlog, een ongeboren kind, overspel, het is allemaal moeilijk, te pijnlijk of men schaamde zich hierover.

Het gebeurde wil echter wel gezien worden en duikt op in andere generaties en in onverklaarbare vormen van gedrag. Een mooi voorbeeld hiervan? Je kunt niet met geld omgaan en ontdekt dat dit voortkomt uit het faillissement van een grootouder.
Door te kijken naar de zaken uit het verleden wat niet gezien mocht worden kun je meer inzicht verkrijgen in de uitdagingen die je in het nu tegenkomt! Het houd je tegen om datgene te doen wat je echt wilt doen.
Wat houd jou tegen? Ontdek het in de workshops familieopstellingen van Familieopstellingen Limburg! Rechts in de agenda vind je steeds de komende workshops.

Reageren op deze site mag ook, we zijn namelijk erg blij met jullie reacties via de website, mail , facebook of op dit blog. Wees Welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *