Inzicht via Familieopstellingen

Inzicht via Familieopstellingen | Familieopstellingen LimburgWe zijn soms onbewust het leven van iemand anders aan het leven. Het kan dat je een last draagt voor iemand anders in je familie. Dit weet je niet en dat wil je ook niet.

Familieopstellingen kan helpen om inzicht te krijgen welke plek je in je familie inneemt. Veel problemen in je persoonlijke leven, in je werk of je relaties vinden hun oorsprong in de zogeheten verstrikkingen in het familiesysteem.

Familieopstellingen is een methode die ons kan helpen hoe tot dan verborgen verbanden te zien en mogelijke manieren om ons, met respect en liefde, los te maken van deze verstrikkingen.
Het mooie aan familieopstellingen is dat je kijkt naar de wereld en het leven zonder oordeel en dat is een hele mooie ervaring die als bevrijdend en verrijkend wordt beleefd.

Familieopstellingen Limburg begeleid je met liefde en respect als vraagsteller of als representant door de opstellingen. Ook na de opstellingen is er altijd ruimte voor vragen over de opstellingen of om over je ervaringen te praten met ons of met de andere aanwezigen.

Kom met ons mee op deze mooie reis naar je voorouders en ervaar wat zij je willen laten zien.
De volgende workshop is op zaterdag 28 juni as. op de mooie locatie Hotel Kasteel Geulzicht.
Aanmelden via deze site of onze facebookpagina . Geef ook aan of je een vraag wilt stellen of als representant aanwezig wilt zijn.

Van Harte Welkom bij Familieopstellingen Limburg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *