Familieopstellingen met paarden

Bijzonder, intens, liefdevol, prachtig en paardenkrachtig wordt het op zaterdag 12 augustus as. Een bijzondere workshop Familieopstellingen met paarden in samenwerking met Carla Melchior van Discover Coaching te Maastricht. Als Equine Assisted Coach, level 1 en 2, is zij geregistreerd en aangesloten bij het KREAC (Kwaliteitsregister Equine Assisted Coaching). Samen met ons professioneel opgeleid en passioneel team en met de ervaring, paarden, locatie en passie van Carla zullen wij deze dag familieopstellingen verzorgen.

Paarden hebben een hele bijzondere eigenschap, het spiegelend vermogen. Dit is een directe, krachtige en oordeelloze feedback. Paarden zijn net zoals mensen sociale wezens met verschillende karakters, stemmingen en houdingen. Ze voelen feilloos emoties, gevoelens, energie en intenties aan. Het paard kijkt naar jou in het hier en nu en zal reageren op jouw gedrag, energie en lichaamshouding. Verander jij je gedrag, energie of houding dan verandert het paard zijn reactie. Ze reageren vanuit hun natuur en niet vanuit een bepaalde rol of achtergrond. Zonder patronen, overtuigingen, standpunten en ideeën. Paarden zijn kuddedieren en prooidieren. Paarden zijn dienend aan het geheel en leven in het hier en nu. Voor hun gevoel van veiligheid is het van belang dat de kudde (het systeem) in balans is en iedereen daarvoor de juiste positie inneemt. Paarden reageren puur, zuiver, geduldig, liefdevol en zonder oordeel.

Vind jij dit nu ook zo bijzonder? Meld je dan aan en doe mee!

Wij hebben maximaal 3 plaatsen voor vraagstellers, voor representanten is geen maximum. De starttijd is 13.30 uur tot ca. 17.30. Voor koffie, thee, water en wat lekkers wordt gezorgd.
De prijs voor een vraagsteller bedraagt 75 euro, de prijs voor een representant is 25 euro.
Wil jij hieraan meedoen stuur dan een mail naar info@familieopstellingenlimburg.nl en geef hierbij aan of je als vraagsteller of representant aanwezig wilt zijn.

Bijzonderheden:
Kijk goed naar het weer van die dag want de opstellingen vinden plaats buiten in de bak.
Denk vooral aan goed schoeisel. De locatie van deze bijzondere dag is Discover Coaching, Bodemsweg 1, 6225ND Maastricht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *