Familieopstellingen vaag?

Zijn familieopstellingen vaag?

Opstellingen doen is feitelijk niets meer dan:

  • Concreet maken van jouw visie en gedachten op vragen en problemen in familieverband.
  • Concreet maken van vragen en problemen in de organisatie waar je in werkt en leeft.

Opstellingen doen wij in een groep of alleen met een opstellingen-begeleider. De kritiek op opstellingen van ‘vaagheid’ is precies waar het in de opstellingen over gaat: er is blijkbaar nog iets vaags en onduidelijks waardoor er problemen/vragen ontstaan zijn.

Daar kun je flink last van hebben en achtervolgd je als het ware elke dag in meer of mindere mate.  Opstellingen doen is verre van vaag: het maakt concreet en dat is wat wij als gewone mensen nog wel eens als ‘eng’ of als ‘vaag’ weg parkeren.

Want concreet maken betekent dat je een heldere keuzemogelijkheid aangeboden krijgt.

familieopstellingen vaag?

Soms ben je blijkbaar nog niet klaar om zo’n stap te maken maar ook dan laat de opstelling jou niet in onduidelijkheid of in het ongewisse achter want elke opstelling heeft als doel rust en puurheid te geven en te ervaren.

Opstellingen fiksen het probleem dus niet.

Opstellingen zijn uiterst gedetailleerde kaarten van de vraag die er gesteld wordt zodat je nog beter kunt zien, ervaren, waar jouw mogelijkheden zijn tot herstel, positieve flow, liefde; datgene wat jij wenst. Dat is opstellen: balans brengen, geen verborgen posities meer, in kaart brengen van wat er speelt.

Door alle mensen en elementen een daadwerkelijke plek te geven maak je direct inzichtelijk waar er nog lege plekken zijn en wie of wat die lege plek representeert. Want dan kan jij e/o je organisatie verder met het goede leven!

Door deze ervaring aan te gaan zul je merken wat het jou en ons ieder oplevert. Geen enkele opstelling is zinloos of verspeelde tijd, integendeel. In elke opstelling ligt ook een stukje van je eigen puzzel!

Deze uitnodiging is bedoeld om ook jou, ja jou,  uit te nodigen. Omdat jij het waard bent deze manier van werken met vragen, hindernissen en problemen te leren kennen.

Vanuit eigen ervaringen weten wij dat het heel veel oplevert en het ook bijzonder fijn is om te doen. Het gaat namelijk over het diepste respect voor ieder mens in elke overtuiging in elke situatie. In professioneel en in persoonlijk opzicht.

Meld je aan voor een concrete stap in je leven en kijk voor data van de workshops op de Agenda en meld je aan via het contactformulier. of meld je aan via de facebookpagina Familieopstellingen Limburg. Een ieder is van harte welkom bij Familieopstellingen Limburg!

Familieopstellingen Limburg is een samenwerkingsverband met:

Familieopstellingen Limburg            www.familieopstellingenlimburg.nl

familieopstellingenlimburg

en

IONOI FYSIONOI Centraal Nederland   www.ionoi.nl

ionoi, familieopstelling, coaching, training, nlp

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *