Geboorte van een familie!

Kijken vanuit je hart!

familieopstellingen limburg

Wat heb ik dat de afgelopen dagen in praktijk gebracht bij de geboorte van mijn eerste kleinzoon. Wat een wonderlijke en prachtige ervaring! Je eigen dochter die haar zoon ter wereld brengt is een ervaring die niet te evenaren is. Het gegeven dat je het zelf mogelijk hebt gemaakt door de geboorte van je eigen kind is wonderbaarlijk. De geboorte van een familie is niet zomaar een proces, het is het unieke begin van je eigen familie!

Tevens voel je dan de aanwezigheid van alle vrouwen die je zijn voorgegaan in dit wonderbaarlijke proces van de zwangerschap en geboorte. De oerkracht die hierbij naar boven komt en de alles overheersende liefde voor hun kind.Hoe mooi zou het zijn om deze vrouwen of andere familieleden die jou voorgingen te ontmoeten in een opstelling van Familieopstellingen Limburg. Om te zien en te voelen hoe ze jou nu helpen in je leven. Of om te ervaren hoe ze je kunnen helpen om met je uitdagingen om te gaan. Ze zijn altijd bij je dus neem de tijd en gun jezelf antwoorden op de vragen die er nog bij je zijn!

Op 28 juni as. is er weer een workshop Familieopstellingen Limburg waarvoor je van harte wordt uitgenodigd om met ons te kijken vanuit je hart. Meld je aan via deze website via agenda of via de facebookpagina Familieopstellingen Limburg. Tot gauw bij Familieopstellingen Limburg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *