Individuele opstellingen

Individuele opstellingen

Bij Familieopstellingen Limburg begeleiden we opstellingen in groepen. Dit sluit niet uit dat wij de mogelijkheid bieden om individuele opstellingen te doen. Allen zijn wij gecertificeerd opsteller en bieden dit aan in onze individuele praktijken. Via www.wandelcoachlimburg.nl van Monique Jans-van Kuik,  www.aspiratiecoach.nl van Mirella Dohmen en via www.IONOI.nl van Rogier van Luijk kun je een afspraak maken voor een individuele opstelling.

individuele familieopstellingen Gisteren heb ik, Mirella, een prachtige individuele opstelling mogen begeleiden. Het gevoel was goed, het vertrouwen en respect aanwezig en het hart stond open.

De persoon in kwestie had heftige pijnen en was niet meer tot veel in staat. Eigenlijk regeerde de pijn de volledige dag. We zijn op zoek gegaan naar wat de pijn haar wilde vertellen.

Binnen enkele minuten liet de opstelling zien wat de pijn wilde zeggen. Er was een gebeurtenis in het verleden die niet gezien mocht worden. De inhoud van deze gebeurtenis is privé en niet van belang. Door naar de gebeurtenis te kijken met liefde, vanuit het hart, werd de pijn al snel minder.

Het wetende veld liet aan deze persoon merken dat het gewaardeerd werd dat de gebeurtenis nu echt met liefde werd gezien. De persoon heeft in de avond erna een herdenkingsteken gemaakt voor deze gebeurtenis zodat de gebeurtenis zich erkend voelde. Het  mocht er zijn. Op deze dag waren pijnstillers overbodig en de pijn zakte af tot een heel lage frequentie. Het was duidelijk wat de pijn wilde zeggen.

Familieopstellingen kunnen geen genezing bieden, opstellingen kunnen wel inzicht bieden in onze uitdagingen en waar deze vandaan komen. En het kan dus mogelijk zijn om lichamelijke pijn te verzachten door naar zaken uit het verleden te kijken vanuit je hart.

Wij werken met liefde en respect en kijken vanuit ons hart naar jouw uitdagingen. Het maakt ons zeer dankbaar dat wij de gelegenheid hebben gekregen om dit werk samen te mogen doen.

Wij nodigen je van harte uit om een workshop Familieopstellingen Limburg bij te wonen en je mee te nemen op een mooie reis naar je afkomst, je heden en je toekomst! Kom ook kijken vanuit je hart en volg met je gevoel deze beleving! Kijk in de agenda en meld je aan voor onze workshops via de agenda op deze website of via onze facebookpagina Familieopstellingen Limburg. Met liefde en respect, Familieopstellingen Limburg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *