Reis mee!

Reis mee!

Reis mee Familieopstellingen LimburgGa met ons mee op de wonderlijke reis naar je verleden. We kijken samen met jou, vanuit ons hart, dus met liefde en respect naar jouw persoonlijk vraagstuk. We nemen op deze reis ook vriendelijkheid, hoop, vertrouwen en plezier mee. Het enige dat jij mee hoeft te nemen is jezelf en de bereidheid om jezelf en anderen persoonlijk te laten groeien!
Het mooie is dat jij bepaalt waar de bus stopt, het is namelijk jouw reis!
Je kunt besluiten om de reis te maken naar jouw vraagstuk of om mee te reizen en als toeschouwer of representant aanwezig te zijn bij hun vraagstuk.

Je hebt daarbij ook nog eens de keuze uit 2 reisbegeleiders die beiden zorgdragen voor een liefdevolle en respectvolle begeleiding van jouw reis.

De eerstvolgende reizen zijn op zaterdag 30 augustus en zaterdag 4 oktober as. op de prachtige locatie Hotel Kasteel Geulzicht, wat al een bezienswaardigheid op zichzelf is!

De tickets voor deze reizen liggen voor je klaar, boeken doe je zelf middels aanmelding via de website www. familieopstellingenlimburg.nl op de pagina agenda of via de Facebookpagina Familieopstellingen Limburg onder evenementen!

Wij wensen je alvast een hele mooie reis toe!

Van harte welkom,
Team Familieopstellingen Limburg!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *