Veranderingen!

Veranderingen!

Veranderen met Familieopstellingen Limburg

Eigenlijk zijn er niet meer woorden nodig om uit te leggen waarvoor familieopstellingen bedoeld zijn. Wat houd jou nog tegen om vanuit je hart te komen kijken naar je oude patronen en gewoonten?

Om de verstrengelingen van oudsher met liefde te kunnen loslaten
en daarmee veranderingen in je leven te bewerkstelligen?

Er is geen vooropleiding nodig om mee te kunnen doen aan onze workshops. Hetgeen je meebrengt is een respectvolle, integere en liefdevolle houding tegenover jezelf en de andere aanwezigen. Dat is alles wat er nodig is. Familieopstellingen is een hele effectieve manier om op een liefdevolle manier te kijken naar hetgeen jouw belemmert in je leven.

Je bent altijd welkom om mee te doen in welke vorm dan ook, als vraagsteller of representant. Ook als representant zal je merken dat geen enkele opstelling je onberoerd zal laten. Je word nooit toevallig uitgekozen als representant bij een opstelling want toeval bestaat niet!
Ook mag je als representant zonder problemen nee zeggen om mee te werken aan een opstelling als dit voor jou niet goed voelt.

De opstellingen worden begeleid door Rogier van Luijck en Mirella Dohmen. Als vraagsteller ben jij degene die bepaalt wie jouw opstelling begeleid. Dit is geheel persoonlijk en jouw keuze wordt geheel door ons geaccepteerd.

Welke redenen heb jij nog om afwezig te zijn bij een workshop Familieopstellingen Limburg?

Kom met ons mee om te kijken vanuit je hart naar je eigen familiesysteem.
Op zaterdag 30 augustus en zaterdag 4 oktober as. zijn wij weer present op de mooie locatie Hotel Kasteel Geulzicht om jullie met liefde en respect te begeleiden in de familieopstellingen.Familieopstellingen Limburg, Familieopstellingen Zuid Limburg, Rogier, Mirella, Monique |www.familieopstellingenlimburg.nl

 

Als je nog vragen hebt over hoe Familieopstellingen Limburg werkt of je wilt aanmelden voor onze workshops neem dan een kijkje op deze website of mail naar info@familieopstellingenlimburg.nl.
Aanmelden kan ook via de facebookpagina Familieopstellingen Limburg onder evenementen.

Van harte welkom,

Team Familieopstellingen Limburg

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *