Er was eens…..

er was eens…..

Hoeveel sprookjes beginnen er zo….

Dat wat wij met jullie willen gaan delen is geen sprookje maar uit het echte leven gegrepen.

Je wordt op een ochtend wakker en denkt…is dit alles wat er is ?? Misschien komt er een gevoel bij je op van ontevredenheid of, ongelukkig zijn. Tegelijkertijd bedenk je je dat je toch alles hebt wat je hartje begeert…..een lieve partner…een baan…gezonde kinderen….veel vrienden…een grote familie…en een goede gezondheid….en toch, toch mis je iets…..

Meteen komt er een stemmetje of een waarschuwend vingertje in je op wat zegt, je mag niet ontevreden zijn…of ongelukkig, want je hebt alles…. Meteen komt daar de vraag in je op, waar komt dat dan vandaan ? wat kan ik ermee ? Maar nog belangrijker….wat wil ik ermee ??

Familieopstellingen Limburg passie |www.familieopstelllingenlimburg.nlWij, als Team familieopstellingen Limburg en IONOI, hebben daar wel een idee over. We leven in een tijd waar alles heel erg snel gaat. Daarbij moeten we onze rekeningen betalen, werken, willen we een goeie ouder zijn, tijd doorbrengen met onze vrienden en voor onze familie klaarstaan. En dat allemaal omdat wij denken, voelen en geleerd hebben dat dit zo moet en ook zo hoort.

Als je je daar goed bij voelt levert dat natuurlijk geen probleem op, maar op het moment dat dat begint te knagen zou je er wat aan kunnen doen….

In deze drukke tijden…drukke baan…druk leven en alles wat er nog meer om je heen gebeurt, ontdek je ineens dat je het contact met jezelf verliest…… Je voelt je moe, lichamelijk gaat t ook al niet zo lekker, slapen doe je steeds slechter waardoor de uitputting op de stoep staat te wachten. Je energie raakt op…..je raakt uit balans…. Wat dan ??

Ons lichaam is een psychosomatische eenheid, wat betekent dat we bestaan uit een geestelijk deel en een fysiek deel. Als deze twee delen niet met elkaar in evenwicht zijn raken we dus uit balans. Dit kan allerlei klachten veroorzaken…zowel lichamelijk als geestelijk. Deze beide delen zouden dus in balans moeten zijn om goed en gezond te kunnen functioneren. Helaas gebeurt het vandaag de dag steeds vaker dat dat niet (meer) zo is.

Hoe kan je dit nu herstellen, hoe doe ik dat dan ? hoe vind ik mijn passie terug ? wat wil ik eigenlijk ? waar word ik gelukkig van ? En……wie ben ik eigenlijk…. Wie ben ik, en wat blijft er over als alles wat je hebt er opeens niet meer zou zijn ?

Wij,  Monique, Rogier en Mirella, kunnen je begeleiden in het vinden van het antwoord op deze vraag en al je andere levensvragen.

Samen met jou wandelen we een stukje met je mee op jouw levenspad. We delen de kennis van onze levenservaring , delen onze tools en alles wat wij geleerd hebben met als uiteindelijk doel….je dichterbij jezelf te brengen… . Dit doen wij met alle respect voor wie je bent en wat je worden wilt, in alle oprechtheid, vanuit ons hart!

Samen met jou gaan we op weg naar wie je in essentie bent….

Wil jij dit ook? Weer worden wie je echt bent? Je dromen waarmaken? Weten hoe je dit zou kunnen doen? Professioneel, met respect en in alle veiligheid begeleid worden? Met alle positieve gevolgen voor je privé en je professionele leven?

Neem dan contact met ons op, dan kunnen we samen kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Voor onze reguliere workshops kun je ook kijken op onze agenda wat wij jou te bieden hebben! Voor informatie over mogelijkheden voor jou mail je naar info@familieopstellingenlimburg.nl of info@ionoi.nl.

Tot snel…….

 

Team Familieopstellingen Limburg |www.familieopstellingenlimburg.nl

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *