Workshop Familieopstellingen Limburg-1

Workshop Familieopstellingen Limburg

workshop Familieopstellingen LimburgWanneer was het jouw laatste keer dat je iets deed voor de eerste keer? Hoe spannend was dat?
Waarschijnlijk net zo spannend als dat je zou besluiten een workshop van Familieopstellingen Limburg bij te wonen!
Wij weten hoe spannend dit kan zijn maar ook hoe ontzettend mooi het is om inzicht te krijgen in hetgeen je belemmert van oudsher.

Gelukkig mogen wij jou hierbij begeleiden en je met liefde en respect door de opstelling heenleiden. Of dit nu is als vraagsteller of representant, iedereen is in een opstelling even belangrijk!

Hoe vaak gebeurt het dat je tegen je beperkingen aanloopt of steeds weer dezelfde levensvragen?  Denk je te weten wat je wilt maar je komt niet bij je doel. Heb je langdurige gezondheidsklachten of angsten? Loopt het in je werk of relaties niet lekker.

Het deelnemen aan een opstelling kan je inzicht geven in steeds terugkerende thema’s in je leven. Onze familie van herkomst is van grote invloed op ons leven maar vaak weten we niet hóe groot die invloed onbewust is.

Soms ligt de oorsprong van een probleem niet bij jezelf, maar bij gebeurtenissen in gezin of familie vanuit het verleden. Het is mogelijk dat het probleem al generaties geleden is ontstaan, en steeds overgedragen naar de volgende generatie. Je draagt soms onbewust de last van een familielid uit het verleden. Je liefdevol losmaken van verborgen, belemmerende invloeden in de familie, dat is waar het bij familieopstellingen Limburg om draait.

Familieopstellingen Limburg kijkt samen met jou vanuit ons hart naar hetgeen jou belemmert in je leven op een liefdevolle en respectvolle manier!

Wanneer is jouw volgende keer dat je iets doet voor de eerste keer?
Wij hopen dat dit bij ons zal zijn op onze prachtige locatie Hotel Kasteel Geulzicht!Kijk in de agenda voor komende data van familieopstellingen.

Familieopstellingen Limburg nodigt je hierbij van harte uit om aanwezig te zijn bij de komende workshop familieopstellingen! Aanmeldingen via de website www.familieopstellingenlimburg of de facebookpagina Familieopstellingen Limburg.

Tot gauw bij Familieopstellingen Limburg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *