Workshops Familieopstellingen Limburg

Workshops Familieopstellingen Limburg

In ons familiesysteem ligt veel informatie met betrekking tot de vragen die iedere keer weer opduiken in ons eigen leven. Keer op keer blijkt dat volwassenen nog vandaag leven en beleven, wat zij als kind op zich namen en bij zich droegen vanuit het familiesysteem. Vanuit de verbinding die zij hebben opgepikt met mensen of zaken, die binnen het systeem bijvoorbeeld onvoldoende zijn gezien of erkend.
Feitelijke gebeurtenissen rondom leven en dood zijn soms zo pijnlijk en verdrietig dat we ze liever vergeten of er niet meer over praten.

Als deze gebeurtenissen onverwerkt, vergeten of buitengesloten worden kunnen ze een stagnatie vormen in ons leven. Deze stagnatie kan vele generaties later nog aan het licht komen in de vorm van faalangst, lage zelfwaardering, conflicten, niet weten wat je plek is, je plek niet durven in te nemen, een onbestemd gevoel, ziekte of een stagnerende carrière.
Een familieopstelling geeft je inzicht in deze stagnaties. Een opstelling is ondersteunend bij het helen van oude wonden, persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook heeft een familieopstellingen niet alleen effect op je eigen leven maar op je hele familie of organisatiesysteem.

Meedoen als  toeschouwer/representant; Je krijgt hierbij de gelegenheid om mee te doen in een of meer opstellingen als representant. Je zult merken dat je automatisch ‘meelift’ op de energie van de opstellingen. Ook als je alleen wilt toekijken is dat prima. Je kunt zo even wennen aan ons als opstellers, aan de ruimte, aan de groep en/of wat een opstelling is en met je doet.

Meedoen als vraagsteller; We werken dan samen aan jouw vraag/thema in je eigen opstelling. Balans, inzicht, kracht, energie, liefde, respect en rust zijn woorden die hierbij horen.

Wij maken gebruik van onze professionaliteit, passie, liefde en respect om jouw opstelling te begeleiden. Vertrouwen en integriteit staat bij ons zeer hoog in het vaandel!

Om te omschrijven hoe familieopstellingen werken kunnen wij duizend woorden gebruiken, maar door het gewoon een keer te komen ervaren zal je merken dat er eigenlijk geen woorden zijn voor deze ervaringen. Wil je de ervaringen lezen van onze eerdere gasten? klik dan hier en lees de bijzondere verhalen van onze gasten!

Kijken vanuit je hart!Ben je bereid om je hart open te stellen en hiermee te kijken naar de stagnaties in jouw leven? Wil jij ook eens weten hoe het komt dat…..? wil je nu eindelijk eens vooruit komen, persoonlijk groeien en ontwikkelen? kom dan eens naar onze workshops en ervaar de bijzondere ontmoetingen met jouw systeem op liefdevolle en respectvolle wijze.

Voor onze locaties en data klik op deze link: agenda.

Aanmelden kan via deze link of via onze facebookpagina Familieopstellingen Limburg. Geef hierbij aan of je als vraagsteller of representant aanwezig wilt zijn.

 

 

Wij nodigen je hierbij van harte uit om jezelf dit moois te gunnen, zoals één van onze gasten heeft geschreven!

Van harte welkom,

Rogier, Monique en Mirella

Team Familieopstellingen Limburg!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *