Workshop Proeverij Toegepaste NLP

Workshop Proeverij Toegepaste NLP

Workshop Toegepaste NLP Proeverij

Volg het pad naar jouw dromen en kom thuis bij jezelf!

Kom ook naar onze workshop Proeverij Toegepaste NLP as. zaterdag 31 januari!

Waarom juist Toegepaste NLP?
In de toegepaste NLP leer je de NLP interventies omzetten naar de dagelijkse praktijk.
Geen trucs maar echtheid en uit puurheid leren ‘doen’.

In deze proeverij maak je kennis met NLP, neuro linguïstisch programmeren, waarin je kunt leren hoe je via heldere modellen en toegepaste technieken een bewuste grondhouding creëert in je taalgebruik en in lichamelijk functioneren.
Dit leidt ons naar optimale resultaten in een gezonde communicatie met elkaar in je persoonlijke maar zeker ook je zakelijke leven. Bij ons staat het  ‘programmeren ’  voor het eenvoudig en doeltreffend strategieën kunnen toepassen met plezier en vanuit je hart.

Deze proeverij én de gehele opleiding Toegepaste NLP wordt gegeven door onze passionele en gecertificeerde trainer Rogier van Luik. Hij wordt hierbij geassisteerd door de 2 gecertificeerde coaches en Masters NLP, Monique Jans-van Kuik en Mirella Dohmen. De proeverij vindt plaats op onze prachtige locatie Kasteel Geulzicht te Berg en Terblijt, onder de rook van Valkenburg!

geulzicht1De gehele opleiding Toegepaste NLP Practitioner is tevens een persoonlijk ontwikkelingsprogramma. De proeverij kan  een opmars zijn naar de gehele opleiding Toegepaste NLP Practitioner welke na de zomermaanden weer op onze agenda zal staan.

 

Mocht je mee willen doen aan de proeverij mag je ook gratis deelnemen als representant in de workshop Familieopstellingen in de middaguren.                                                                    Systemisch werk is tevens een vast onderdeel van de opleiding Toegepaste NLP Practitioner. Tevens is er de mogelijkheid om beide workshops te verbinden met een heerlijke luxe Italiaanse lunch op Kasteel Geulzicht!

kasteel Geulzicht

Wij zijn ons werk gestart vanuit de overtuiging een meerwaarde te kunnen zijn voor jou. Wij willen onze passie en liefde voor ons vak delen met jou omdat we het een ieder zo gunnen om deze passie en liefde te voelen in je leven, zowel persoonlijk als zakelijk.

Wil jij as. zaterdag deelnemen aan deze (h)eerlijke, unieke proeverij? Meld je dan aan via info@familieopstellingenlimburg.nl. Voor meer info over de workshop klik hier.

Van harte welkom,

Rogier, Monique en Mirella van Team Familieopstellingen Limburg en IONOI!

 

foto met dank aan Just Imagine!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *