Script Transactionele Analyse

Script Transactionele Analyse

Iedereen krijgt van jongs af aan boodschappen mee van zijn ouders en zijn of haar omgeving. Ook de ervaringen die we opdoen zorgen er voor dat we in ons onbewuste een programma opstellen. In de Transactionele Analyse (TA) wordt dit script genoemd, een overlevingsstrategie.

Dit script bevat de geboden en verboden van onze ouders en onze omgeving.
Als we verandering in ons leven willen, om welke reden dan ook, zullen we deze scripts moeten veranderen.

Dit is nog niet zo makkelijk. We zullen ons bewust moeten worden hoe we denken en handelen en wat onze drijfveren zijn. Het script veranderen en verankeren in ons leven kost echt wel inzet en tijd.
Het is dan ook een kado aan jezelf als je de training TA gaat volgen bij IONOI. De directeur en trainer van IONOI, Rogier van Luijck, kan je namelijk op weg helpen je bewust te maken van je script.
Hierdoor kun je wijzigingen aanbrengen in je eigen script zodat je je eigen koers kunt gaan varen.
Vrij van drijfveren of patronen die jou in het nu belemmeringen om je doelen te behalen of veranderingen door te voeren! En het is dan ook nog mooier om te weten dat dit maar één aspect is van deze training.
Script TA familieopstellingen limburgRogier is een meer dan “awakend” trainer die je op alle mogelijke manieren zal meevoeren in de wereld van de Transactionele Analyse.
Laat je meevoeren en pak deze kans voor effectieve verandering met beide handen aan!Er zijn nog plaatsen vrij voor de training TA die vanaf oktober 2014 van start gaat vanaf de mooie locatie Hotel Kasteel Geulzicht.voor meer info over deze training en aanmeldingen:

of via de Facebookpagina Ionoi – Transactionele Analyse
 (https://www.facebook.com/TransactioneleAnalyseIonoi?ref=hl)

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *