Training Transactionele Analyse vanuit het Hart naar de Mind

Familieopstellingen limburg |www.familieopstellingenlimburg.nl

Vanuit het Hart naar de Mind

Familieopstellingen Limburg is geboren vanuit passie en liefde voor de mensen om ons heen. Wij hebben onze passie, liefde en onze diverse talenten gebundeld (NLP masters – en trainer, fysiotherapeut en familie/organisatie-opstellers) om voor jullie het beste resultaat te bereiken.

Gezien de mooie belevingen van onze gasten zijn we aardig op weg om met elkaar een meesterstuk neer te zetten. We willen dit meesterstuk koesteren en veel mensen met ons laten genieten van mooie, diepe en inzichtelijke opstellingen.
Vanaf 30 augustus as. zijn we weer met onze workshop familieopstellingen aanwezig op Hotel Kasteel Geulzicht.

Ook willen we jullie graag meenemen op weg naar verdieping in je persoonlijke ontwikkeling in je prive- of je werkzame leven. Hiermee gaan we in het najaar starten met de training Transactionele Analyse.
De combinatie van NLP en het systemisch werken is al uniek dus met deze training wordt het zeer bijzonder.

De training wordt gegeven door Rogier van Luijck, directeur van IONOI.
IONOI is de professionele organisatie voor persoonlijke ontwikkeling, toegepaste NLP opleidingen , familie -en systeemopstellingen en Transactionele Analyse in midden Nederland.
IONOI ondersteunt en begeleidt mensen om gezond, goed en met plezier te leven en te werken. Zij ondersteunen en adviseren hoe je het beste uit medewerkers en organisatie kunt halen.
Rogier wil jou vanuit zijn hart en zijn ruime ervaring als fysiotherapeut, NLP-trainer en opsteller laten ervaren hoe je Transactionele Analyse praktisch kunt inzetten.

Deze methode is niet ingewikkeld maar Transactionele Analyse-familieopstellingen Limburg is juist ont-wikkelend!
Transactionele Analyse-familieopstellingen Limburg |www.familieopstellingenlimburg.nl
Transactionele Analyse is een unieke methode voor het scheppen van o.a. een gezonde organisatie. Het fysieke lichaam vertelt je alles over je eigen en over je externe gezondheid. Je bedrijfsorganisatie werkt immers net als een lichaam(organisatie).

Met deze methode is het zeker de moeite waard om te onderzoeken hoe je efficiënt, gezond en met veel plezier in alle contexten optimaal kunt leren functioneren. Het is voor je bedrijf dus een economische en financiële winstpakker!
In de training wordt gewerkt met diverse interventies – zowel geestelijk als lichamelijk word je in werking gezet – Hoe mooi is dat!

De training is voor een ieder geschikt die wil weten hoe het komt dat je doet wat je doet, hoe kom je eigenlijk tot je besluiten? Waar reageer je eigenlijk op als je collega, je baas, je partner, je buurvrouw je ‘triggert’…..

Leer op een makkelijke manier de basis van je eigen hardware ontdekken en welke software je inmiddels geïnstalleerd hebt om je programma’s te laten draaien. Kijk voor meer informatie over Transactionele Analyse en wat je er mee kan op onze Blog.
De training vindt plaats op onze prachtige locatie Hotel Kasteel Geulzicht.

De trainingsdata in 2014:

17 en 18 oktober
28 en 29 november
19 en 20 december

Voor meer info ga naar de Agenda van Familieopstellingen Limburg of ga naar www.ionoi.nl
Ben er tijdig bij zodat je plaats in de training al gereserveerd is!
Wij wensen een ieder alvast een fijne vakantie en tot na de zomer!
Van harte welkom bij……
Familieopstellingen Limburg en IONOI!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *